ValhalSkillet Gietijzer met Handgrepen 25 cm
Achteraf betalen
Voor 17:00 besteld morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro
Description
Deze pan van Valhal Outdoor is een skillet, maar wat is een skillet Een skillet is een koekenpan geheel gemaakt van gietijzer. Hij heeft of twee handvatten of een handvat en een steel. Doordat een skillet volledig gemaakt is van gietijzer, kan je deze erg hoog verhitten en houdt hij hitte goed vast. Een skillet heeft geen antiaanbaklaag en hierdoor kunnen dan ook geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken. Het is ook niet zonder reden dat veel professionele koks kiezen voor zo’n gietijzeren koekenpan. Gietijzer is ook nog eens geschikt voor elke warmtebron en hierdoor kan je deze pan zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. Deze pan is een kleine skillet met een diameter van 25cm. Hij heeft twee handvatten en is hierdoor compacter dan een skillet met een steel. Wanneer je deze skillet op je barbecue gebruikt of in je oven hou je dus meer ruimte over op je rooster voor andere dingen. En dankzij de handige schenktuiten kan je sauzen of kookvocht gemakkelijk uitschenken. Gietijzer wordt steeds mooier en beter door gebruik. Wanneer je je gietijzeren skillet goed gebruikt en verzorgt, heb je een pan voor het leven. Je kan gietijzeren pannen namelijk telkens opnieuw inbranden en dan is je pan weer als nieuw. Alle gietijzeren items van Valhal Outdoor zijn als eens ingebrand in de fabriek met een natuurlijke olie. Als je wil kan je dus direct aan de slag met je nieuwe skillet. Voor de beste bakresultaten raden wij echter aan het gietijzer zelf nog een (paar) keer in te branden. Tip! De Valhal Outdoor wax is speciaal ontworpen voor het verzorgen en inbranden van gietijzer.
Reviews
0/10
No reviews found
Add your reviewCan we Help?
Call us+31 (0) 320-25 88 70
Chat with usConnecting
Send us an email[email protected]
Send us a message+31620115828
Recently viewed
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better.
Hide this messageMore on cookies »